5+1 nagyszerű szolgáltatás a Mirland bútor boltjaiban! Nyomtatás

A Mirland Bútor árgaranciája
Az általunk kínált termékek árai mindig versenyképesek a piaci kínálattal, és arányban állnak a termék értékével.

Lakberendezési szaktanácsadás
Gyakran előfordul, hogy megtetszik egy jó bútor, de nehéz eldönteni illik-e majd a lakás stílusához, hangulatához vagy a szoba már meglévő berendezéséhez. A Mirland bútornál szakképzett lakberendezőtől kaphat segítséget, így nem érheti csalódás a vásárlás után.

Áruhitel ügyintézés a helyszínen
Egy új bútor mindig feldobja az otthon hangulatát, jó hatással lehet akár még a családi kapcsolatokra is! Ha szeretné ezt mielőbb megtapasztalni, de átmenetileg, egy összegben nem áll rendelkezésére a teljes vételár, vegye igénybe helyszíni áruhitel szolgáltatásunkat: Szerezzen örömöt családjának az új bútorral most, fizetni ráér később!

Gyors kiszállítás kedvező áron
A bútorok szállításához nem mindig elegendő egy személygépkocsi. Bízza ránk a szakszerű kiszállítást, így nem kell azon idegeskednie, hogyan fog hazajutni új bútora! A bútorokat igény szerint házhoz szállítjuk az ország egész területén.
100.000 Ft vételár felett a szállítás díja max: 10.000 Ft

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Szakszerű helyszíni összeszerelés
Vannak egyszerűen összeállítható bútorok és vannak bonyolultabbak. Ez utóbbihoz nem mindig elég egy ezermester a családból vagy a baráti körből. Rendelje meg összeszerelés szolgáltatásunkat, aminek segítségével könnyen és gördülékenyen készül el a lapraszerelt darabokból a komplett új bútor.

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

A térségben egyedülálló bútor választék
A Mirland bútor áruházaiban több mint 1000 m2-en kedvére nézelődhet és válogathat bútorok sokasága közül.
Egy kis ízelítő bútor kínálatunkból

 
Weboldalunk sütiket használ. Az oldal böngészésével Ön automatikusan hozzájárul ehhez (a sütikről bővebben itt olvashat)
Rendben